Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki wykonać tryb serwera, który się przypodoba?

DoriiSuperPies

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagralbym na zmodyfikowanym easyhc czyli, bossy, samoloty, samochody, Sluby itp :P ale zeby niebyl to taki RolePlay czy RPG na spawnie :P zwykla mapa z malym i konkretnym spawnem z takimi pluginami co do pluginow do tego to troche mam to ci moge zapodac :P

<p><span style="color:#ff0000;">//</span></p>

Opublikowano

Moim zdaniem najwieksza poplarnosc w dzisiejszych czasach maja serwery RPG.
Ja na twoim miejscu sworzylbym wlasnie taki serwer ale bez zbednych paczek, launcherow itd ale na zwyklych pluginach aby kazdy mogl wejsc i zagrac na nim.
Osobiscie niedlugo bede tworzyl taki serwer wiec jesli bylbys chetny do pomocy to napisz na priv bo kazda para rąk jest na wage złota.

Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

@ArganPL2 Paczki na DCraft to bajka. Nie tolerujemy takich rzeczy.
Co do RPG nie wprowadzimy takiego trybu, ponieważ jest już podobny w naszej sieci. Co do pomysłu @DyRoXCraft - nie wprowadzimy takiego trybu, ponieważ brak dodatków, czysty skyblock jest po prostu nudny i graczy za dużo nie będzie.
Ref

bannergif.gif

Opublikowano

Ciekawy skyblock, z zadaniami <3

Ale jakies oryginalne pomysły, mila ekipa, eventy. No i oczywiście ograniczyc pay2win

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

HC jak dla mnie nie ma juz wcale serwer hc w polsce procz mch*  tylko ten jeszcze istnieje i jest dobry.

Opublikowano

Ja bym zrobił­ coś innego coś czego w polsce jeszcze na non-premium nie było, mi chodzi o: COPS & CRIMS albo MASTER BUILDERS z odznakami i wyzwaniami.

Opublikowano

Cześć, moim zdaniem serwer jak dla mnie najlepszy to jest serwer wojny gildii(z pluginem factions) połączony z modami elektryka, nowe eq i wgl.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Polecam ci caveblock to taki skyblock tylko że akcja rozgrywa się pod ziemią.

Polecam ci caveblock to taki skyblock tylko że akcja rozgrywa się pod ziemią.

Opublikowano

Nie ma to jak miec plugin "Ships" (statek) ale jest to plugin na samoloty. Hahaha :D
Nie ma teraz nic oryginalnego bo kazdy server wszystko ma, najwiecej jest EASYHC, HARDCORE upadł, a skyblock i jail nikogo juz nie interesuje, bo nikomu nie chce się kopac i kopac lub robić wlasna wyspe.

Opublikowano

Hejo, Zagrał bym na serwerze jakiegoś nowego trybu znudziły mi się wszystkie :) Fajnie jakbyś wymyślił coś twojego autorstwa wymyśl coś może się uda :)

Opublikowano

Zrób jakiś autorski tryb , to przyciągnie multum graczy .

Jakieś RPG na pewno by się spodobało nie jednej osobie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...